Konkurrentovervågning af potentielle kopister

Kopierer dine konkurrenter dig? Konkurrentovervågning kan sikre, at du udnytter dine investerede midler bedst muligt.

I et konkurrencepræget marked søger mange inspiration i andres produkter. Det kan her være svært selv at vurdere, hvornår konkurrenterne er blevet for inspirerede. Vi bistår med overvågning og analyse af dine konkurrenters produkter.

Ja tak — jeg bruger gerne 10 minutter på at tale med en rådgiver.

Hvad er konkurrentovervågning?

Overvågning af dine konkurrenters produkter kan være i form af planlagt eller akut overvågning på messer, bevissikring, analyse af konkurrenters produkter for mulige krænkelser såvel som oplæring af sælgere i at spotte mulige krænkelser af jeres rettigheder.

Hvorfor overvåge sine konkurrenter?

Det kræver typisk mange ressourcer at udvikle nye produkter, fremstillingsmetoder eller teknologier. Derfor er det naturligvis afgørende, at du får mest muligt ud af jeres investering i ny teknologi. Konkurrentovervågning er med til at sikre, at du til fulde får kommerciel gavn af din udvikling.

Omkostningsfri konsultation

Ønsker du at blive klogere på, om konkurrentovervågning kan være relevant for din virksomhed? Så er du til hver en tid velkommen til at booke et omkostningsfrit møde med en af vore rådgivere. Kontakt os på adm@lbpatent.dk eller 33 13 09 30.

Forrige
Forrige

Få op til 11.000 kroner til varemærke- og designregistrering

Næste
Næste

Patent, publicering eller hemmeligholdelse?