Patent-voucher åbner for ansøgninger den 4. april

Patentvoucheren åbner på ny for ansøgninger den 4. april og senere på året den 3. oktober. Begge gange vil puljen være på 2,5 mio. kroner.


Den samlede pulje patentvoucher-pulje på 5 mio. årligt, fordeles i 2022 over to ansøgningsrunder med start henholdsvis den 4. april og 3. oktober.

Det er fortsat et krav, at man gennemgår et (gratis) IP-tjek hos sit regionale erhvervshus. Herfra modtager du et et certifikat, som du skal bruge ifm. ansøgningen. (Læs mere på linket nedenfor.)

Ansøgningen foregår gennem Erhvervshus Nordjylland (uanset hvor I landet I befinder jer) og vil foregå via denne side.

Webinar og andre muligheder for funding

Hos Larsen & Birkeholm har vi stor erfaring med at hjælpe vore kunder med at finde funding til rådgivning om rettigheder.

Med den store søgning der var til patentvoucher-ordningen sidste gang, er det en god idé at undersøge, hvilke andre støtte-muligheder der står til rådighed for netop din virksomhed.

Tag med på webinar den 15. marts, hvor Anne-Mette Bak Nielsen vil gennemgå en række forskellige funding-muligheder, herunder også hvad du skal være obs på ift. patentvoucheren.

Du er også velkommen til at kontakte Anne-Mette Bak Nielsen direkte til en omkostningsfri afdækning af jeres muligheder.


Ja tak, hold mig opdateret omkring patentvoucher-ordningen og andre funding muligheder til IPR.

Forrige
Forrige

Funding bliver fast del af vore services

Næste
Næste

At søge patent: Hvad rummer processen?