Freedom To Operate-søgning

En FTO-søgning (Freedom To Operate) kan derfor være en god idé, hvis du ikke aktivt vælger at beskytte dit produkt. På den måde minimerer du risikoen for, at en konkurrent vil anklage dig for at krænke deres rettigheder.

Hvis du krænker en konkurrents rettighed, risikerer du at modtage et brev fra en advokat på vegne af din konkurrent, der gør opmærksom på at du krænker deres rettighed. Krænkelse kan betyde at du dømmes til at stoppe med at sælge og markedsføre et specifikt produkt eller bruge et bestemt navn, og/eller du kan blive dømt til at betale en erstatning.

Undgå krænkelse med FTO-søgning

Første skridt på vejen til at undgå at krænke andres rettigheder, er at vide hvilke rettigheder der findes inden for dit område. Dette kaldes en Freedom To Operate-analyse eller -søgning:

Ved du hvilke rettigheder dine konkurrenter har eller om du krænker dem?

Ved du hvordan du finder ud af hvilke rettigheder dine konkurrenter har?

Hvis du gerne vil vide hvilke rettigheder dine konkurrenter har, så kan du selv søge efter rettighederne på offentligt tilgængelige databaser. Alternativt kan du få hjælp hos os. Kontakt os her for en omkostningsfri samtale, hvor vi sammen kan vurdere om en Freedom To Operate-søgning kan være relevant for dig og din virksomhed.


Ja tak — jeg bruger gerne 10 minutter på at tale med en rådgiver.

Forrige
Forrige

Vi står klar på Hi-messen

Næste
Næste

Velkommen til Gyde Balzer Carstensen